Ismerd meg az Apper mobilalkalmazás készítő marketing rendszer főbb funkcióit


Statisztika, grafikonok

Statisztika A rendszer statisztikájából mindig naprakész információd lesz arról, hogy mennyien töltötték le az alkalmazásodat, mennyire hatékonyak a kampányaid, mennyire aktívak az ügyfeleid. Tudni fogod mikor és mi hozza számodra a nagyobb bevételt, az átlátható grafikonok igazi segítséget adnak, hogy még sikeresebb legyen a marketinged.

Időpont foglalás

Időpont foglalás Automata foglalási rendszer ahol az ügyfeleid, vásárlóid pár kattintással tudnak nálad időpontot foglalni, és te is pillanatok alatt visszaigazolhatod a foglalást. Egyszerű megoldás, hogy ne vegyen el időt a vállalkozásodtól az időpontok kezelése, és egy átlátható, bárhonnan elérhető felületen lásd foglalásaidat.

Push üzenetek

Push üzenetküldés A push üzenetek olyan értesítések, melyek azonnal megjelennek a telefonkijelzőn. Eredményes és gyors marketing eszköz kampányokhoz, akciókhoz, azonnali értesítésekhez. Az üzenethez készíthetsz egy részletes leírást és amikor a letöltőd telefonján megjelenik a push értesítő, akkor erre az oldalra fog eljutni róla.

Feladatkezelő

Feladatkezelő Ha az alkalmazásodat nem az ügyfeleidek, hanem a kollégáidnak készíted, akkor ezzel a funkcióval tudsz feladatokat kiosztani. Átlátható, egyszerű felület ahol követheted a feladatok elvégzését, azok idejét és, hogy melyik kollégád végezte el. A feladatkezelőhöz jelszó és jogosultságok állíthatóak be, hogy csak az arra jogosult kollégáidhoz jusson el.

Szerkeszthető menüpontok

Szerkeszthető menüpontok Létrehozhatsz bármennyi olyan menüpontot az alkalmazásodban amelyeknek a tartalmát te adhatod meg. Mintha csak egy doksit készítenél olyan egyszerű elkészíteni, megadhatsz szöveget, linkeket, képeket tölthetsz fel, stb. Könnyedén bemutathatod vásárlóidnak cégedet, ajánlataidat, termékeidet, szolgáltatásaidat.

Esemény naptár

Esemény naptár Bármilyen célból létrehozhatsz eseményt, kampányokat időzíthetsz vagy szervezhetsz összejöveteleket is az alkalmazásodat letöltő emberekkel. Az eseményedről részletes leírást készíthetsz, és az érdeklődést saját felületeden követheted nyomon. Ügyfeleid, egyszerűen, pár kattintással jelezhetik feléd érdeklődésüket.

Kipróbálom most


Szavazás

Szavazás Hatalmas segítség a reklámjaid, akcióid sikeréhez, hogy ha ismered a vásárlóid, a piacod véleményét. Egyszerűen feltehetsz kérdéseket ügyfeleidnek, és a megkapott válaszokat azonnal összesíti neked a rendszer. Legyen szó piackutatásról, vagy termék fejlesztéséről, ezzel a módszerrel gyors és pontos válaszokat kapsz.

Kapcsolat oldal

Kapcsolat oldal Megkönnyítheted, hogy vásárlóid és érdeklőid megtalálják boltodat, irodádat. Pár kattintással létrehozhatsz egy kapcsolati oldalt az alkalmazásodba, és az alkalmazásod letöltői fel tudják venni veled a kapcsolatot, látják nyitvatartási idődet, és megtalálhatják a közösségi oldalaidat (pl. Facebook, Instagram, Youtube, stb.) is.

Képgaléria

Képgaléria Nagyon egyszerű és gyors módon tölthetsz fel képeket az alkalmazásodba. Azokhoz címet, leírást is adhatsz, mappákba, azaz kategóriákba is rendezheted őket. Itt megoszthatod érdeklődőiddel a termékeid fotóit, üzemed, vagy irodád fotóit, a gyártási folyamatokat, vagy akár az elégedett vevőktől kapott fotókat is.

Videógaléria

Videó galéria Nagyon hasznos funció lehet ez számodra, hogy ha van Youtube csatornád és szeretnéd, hogy az oda feltöltött videóid a céged saját mobil alkalmazásában is elérhetőek legyenek. Nem csak videókat tudsz itt beállítani, hanem akár az egész Youtube csatornádat is, így ha a Youtube-ra feltöltesz új videót, az automatikusan megjelenik az alkalmazásodban is.

Termékkatalógus

Termék katalógus Mutasd be és értékesítsd a termékeidet közvetlenül a saját mobil alkalmazásodból. Az alkalmazásod letöltői az app-on belül jelezhetik vásárlási szándékukat, melyről te értesítést kapsz, és felveheted a kapcsolatot a vevőddel. Akár mintha egy mini webáruházad lenne; a termékeidhez szöveges leírást és képeket is feltölthetsz.

Kuponok

Kuponok Akcióidhoz és kampányaidhoz nagyon egyszerű módon készíthetsz kuponokat ezzel a funkcióval. Többek között beállíthatod a kupon érvényességi idejét, értékét. A kuponok akár QR kód olvasóval is felhasználhatóak, így például a boltodban elhelyezett matricákkal, vagy szórólapon és egyéb nyomtatott módon is használhatod.

Kipróbálom most


Saját arculat

# Alkalmazásod teljesen a céged arculatához fog igazodni. Te adhatod meg, hogy milyen legyen az ikon a letöltők mobiltelefonján, az alkalmazásban elhelyezheted a saját logódat, beállíthatod az alkalmazásban színeit. A teljesen személyre szabott alkalmazásodban,- a legkisebb csomagunkat kivéve csak a te céged neve, logója fog látszódni a letöltőid számára.

Egyszerű letöltés

# Alkalmazásodat nagyon egyszerűen megoszthatod érdeklődőiddel. Kapsz egy linket és ikont amivel a honlapodról vagy akár a Facebook-os megosztásodból is egy kattintással letölthető az alkalmazás. Sőt kinyomtatható QR kódot is kapsz, amit elhelyezhetsz üzletedben, irodádban és elég ha azt leolvassa az érdeklődő a telefonjával, már telepítheti is.

Tagsági kártya

# Létrehozhatsz virtuális tagsági kártyát, vagy hűség kártyát. Ezzel extra kedvezményeket adhatsz a tagoknak, speciális ajánlatokat küldhetsz feléjük. A használata rendkívül egyszerű, nincs szükség nyomtatásokra, papírokra, a vásárlódat a mobilja segítségével be tudod azonosítani, hogy tagja-e csoportodnak.

Mégvalami

# A legmodernebb marketing eszköz sem ér semmit, ha nem látod pontosan, hogy mennyire hatékony. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Mégvalami

# A legmodernebb marketing eszköz sem ér semmit, ha nem látod pontosan, hogy mennyire hatékony. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Folyamatos fejlesztés

# Folyamatosan dolgozunk új és jól használható funkciókon amikre neked és a többi ügyfelünknek szüksége lehet. Az újdonságok bevezetésénél nem kerül többe az előfizetésed, ha a kiválasztott csomagod része lesz. Ha ötleted, kérésed van akkor örömmel fogadjuk ha megírod nekünk.

Kipróbálom most